Terms & Conditions

Välkommen till vår e-handelswebbplats. Innan du fortsätter att använda denna webbplats, uppmanar vi dig att noggrant läsa och förstå våra användarvillkor. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att följa och vara bunden av dessa villkor. Om du inte accepterar dessa villkor, var vänlig att avsluta användningen av webbplatsen.

1. Allmänt

1.1. Denna webbplats är ägd och drivs av Yuky Lutz Studio, registrerat i Sverige.

1.2. Användningen av denna webbplats är endast tillåten för personer som är 18 år eller äldre. Om du är under 18 år, måste du ha tillstånd från en förälder eller vårdnadshavare för att använda webbplatsen.

2. Produkter och Priser

2.1. Vi strävar efter att visa korrekta produktbeskrivningar och priser. Trots detta kan det finnas felaktigheter, och vi förbehåller oss rätten att korrigera eventuella fel när som helst.

2.2. Priserna som visas är i svenska kronor (SEK) och inkluderar moms om inget annat anges.

3. Beställningar och Betalning

3.1. Genom att göra en beställning på denna webbplats bekräftar du att du är behörig att ingå ett bindande avtal och att du lägger en beställning på de produkter du väljer att köpa.

3.2. Vi accepterar olika betalningsmetoder. Genom att genomföra en betalning godkänner du att betala det totala beloppet som anges vid beställningstillfället.

4. Frakt och Leverans

4.1. Vi strävar efter att leverera dina produkter så snart som möjligt. Leveranstiden kan variera beroende på din plats och produkternas tillgänglighet.

4.2. Eventuella fraktkostnader kommer att specificeras vid kassan. Du ansvarar för att ange korrekt leveransadress.

5. Returer och Återbetalningar

5.1. Vi följer gällande lagar om returer och återbetalningar.

6. Immateriella Rättigheter

6.1. Allt innehåll på denna webbplats, inklusive text, bilder, logotyper och design, är skyddat av upphovsrättslagen och andra immaterialrättsliga lagar. Du får inte kopiera, reproducera eller använda detta innehåll utan vårt skriftliga tillstånd.

7. Ansvarsbegränsning

7.1. Vi ansvarar inte för eventuella skador eller förluster som uppstår som ett resultat av din användning av denna webbplats eller dess produkter.

8. Ändringar i Användarvillkor

8.1. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera eller ändra dessa användarvillkor när som helst. Eventuella ändringar kommer att publiceras på webbplatsen och träder i kraft omedelbart.

9. Kontaktinformation

9.1. Om du har frågor eller kommentarer om dessa användarvillkor, vänligen kontakta oss på info@yukylutzstudio.com.

Genom att använda denna webbplats bekräftar du att du har läst, förstått och accepterat dessa användarvillkor. Tack för att du handlar med oss!